Kerttu online

Mitä uutisia ?

Kirjaudu palvelulla. Uudista ilmoitus! Muokkaa ilmoitus! Poista ilmoitus! Täytä tiedot huolellisesti ja selkeästi. Kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää. Päivystyshelppiin on lisätty uusi muunsukupuolinen hahmo.

Päivityksen myötä palvelun käyttö on entistä helpompaa. Alkuvuodesta päivitettyyn Päivystyshelppiin on lisätty mahdollisuus valita sukupuoleksi muunsukupuolinen. Mies- ja naishahmojen lisäksi tarjolla on nyt hahmo, johon kenen tahansa voi olla helpompi samaistua.

Jatkossa hakutoiminnallisuudessa ei ole enää oletusvalintana mies tai nainen.

Radio Suomipopin kuuluvuusalueet

Ilmoittautukaa joukkueeseen suoraan klikkaamalla "liity joukkueeseen". Said kirjoitti: Moi kaikki, Mankkaan koulu kenttä on saanut hienon tekonurmipäällysteen. Honka on tosi varannut kaikki illat klo 17 alkaa. Tea voisi pelata tiistaina klo Ensin ilmoittautuvat vakkarit perjantaihin klo Klo Mikäli pelaajia ei ole klo Mika kirjoitti: Moi!

Mhockeyn vuorolle avautuu vakipelaajille paikkoja kaudelle Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, mikäli haluat pelaamaan hyvään porukkaan ja hyvässä hengessä. Mika Skantz mika. Lauantai-iltapäivän lätkää harrastesäännöillä. Kympin per kerta ellet ole vakiojäsen kausimaksulla. Vakkareilla aina etuoikeus. Jäälle mahtuu maksimissaan 20 plus moket. Kun tämä täynnä, ei enempää mahdu. Nimenhuudossa sinisellä olevat pelaajat, ovat maksaneet kausimaksun, joten heillä aina etuoikeus vuorolle. Ikäraja pääsääntöisesti 16 v.

Tänne saa tulla tutustumaan täysin maksuton joukkue Alussa tarvit mailan kypärän ja kyyner sekä polvisuojat yhteyden otto.

Kirjaudu profiilisi

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Moi ollaan sjk jalkapallo jengi olkaa rohkeita ja tulkaa mukaan rehtiä peliä pelataan ja jengiä kasvatetaan. Tehdään tästä jengistä Suomen paras ja kohta maailman paras koska me ollaan sjk. Joten kaikki ketkä ettii futis jengii ja haluu kovaksi futariks niin tulkaa mukaan sjk:hon. Yks jengi huuto! Yy kaa koo sjk on pro! Toivottavasti nyt kun olette lukenut ton toivottavasti tuutte jengiin! Toivo kirjoitti: Perustin tän ja olen mukana 12 kuukautta sitten.

Pelaajahaku on käynnissä uuteen höntsälätkä porukkaan Turun seudulla! Vielä joukkueen nimi on avoinna, mutta eiköhän se siitä muodostu kun saadaan jengi kasaan! Kaikki ovat tervetulleita mukaan taitotasosta riippumatta. Keski-ikä tämän kirjoitushetkellä 30v. Jäitä pyritään pitämään kerran viikossa, kunhan saadaan joukkue kasattua.

Jos olet kiinnostunut hyppäämään remmiin ja tulemaan mukaan luomaan tätä suurta ilmiötä, pistäthän rohkeasti viestiä!

OLS Kaupunkisarjassa on tarjolla valmis ympärivuotinen toimintamalli, joka on tarkoitettu kaikille -vuotiaille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita liikkumaan jalkapallon parissa. Kaupunkisarjatoiminnan perusperiaate on tarjota lapsille mahdollisuus säännölliseen liikuntaharrastukseen. OLS Kaupunkisarjassa keskeinen painopiste on pitää toiminta leikinomaisena liikuntamuotona, jossa lapset pääsevät kehittämään myös sosiaalisia taitojaan sekä kokemaan onnistumisen ja osaamisen riemua.

Nitro-Kärpät ry:n seniorijoukkueen jäävuoro on Linnanmaan jäähallissa lauantaisin klo 7. Ilmoita viimeistään perjantaina klo Ilmoita myöskin, mikäli et tule pelaamaan.

Alla olevasta linkistä pääsee suoraan joukkueen etusivulle. Nieminen kuvaili aamupäivällä, että junaan törmännyt puolustusvoimien miehistönkuljetusauto on erittäin pahoin tuhoutunut. On suorastaan ihme, jos kukaan on selvinnyt hengissä, Nieminen kuvaili onnettomuuspaikalta noin kello Puolustusvoimien maastoauto tuhoutui Niemisen mukaan lähes täysin, ja kolarissa olleen junan veturi oli pysäytetty noin sadan metrin päähän onnettomuuspaikasta.

Poliisi on eristänyt onnettomuusalueen ja viranomaiset tutkivat parhaillaan rataosuutta ja sen lähiympäristöä. Aikaisemmin aamupäivällä Trafin johtava asiantuntija Kirsi Pajunen arveli Lännen Medialle, että onnettomuuspaikan tasoristeyksessä ei ole varoituslaitteita. Paikalla oleva toimittaja Nieminen vahvistaa arvion. Näkyvyys risteyksessä on myös aika huono. Etenkin Turun suunnasta olevan junan voi olla vaikeaa nähdä, koska edessä on puustoa.

Niemisen mukaan onnettomuuspaikalla ei myöskään ole lainkaan katuvalaistusta. Tällä hetkellä lunta ei sada. Näkyvyys Helsingin suuntaan, josta juna tuli, on kuitenkin Niemisen mukaan hyvä.

Junan pitäisi siis näkyä ainakin kaksisataa metriä ennen risteystä, sanoo Nieminen. Raaseporin kaupunki auttaa pelastusviranomaisia kaikin mahdollisin tavoin, kertoo Raaseporin kaupunginjohtaja Ragnar Lundqvist Lännen Medialle. Meillä on valmiusryhmä, ja olemme ryhtyneet toimimaan, Lundqvist sanoo. Kaupunginjohtaja kertoi saaneensa itse tiedon tapahtumasta median kautta, ja virallista tietoa alkoi tulla aamuyhdeksän jälkeen.

Kaupungin sairaalassa on valmiutta nostettu, ja kaupungin oma kriisiryhmä auttaa Lundqvistin mukaan pelastushenkilökuntaa onnettomuuspaikalla.