Tuula online

Mitä uutisia Hamina?

5. 4. · Se on kuitenkin täysin väärä luulo, sillä myös miehet "syyllistyvät" siihen aivan yhtä useasti kuin naisetkin. Self-sivusto on kysynyt lukijoiltaan, minkälaisia ajatuksia miehillä herää, kun he odottavat vastausta viestiinsä. 1. Pidän toivoa yllä. "Ajattelen aina kuinka kivaa se on, kun hän kirjoittaa minulle takaisin. 2. · Onko mies kiinnostunut sinusta? Tekstiviestit paljastavat kaiken. Ihmiset saattavat pelata viestittelyn avulla pohtien, mitä viesteihin voi kirjoittaa, koska ja millä sävyllä.

Todellisuudessa oikean ihmisen tavatessaan ei tarvitse miettiä monimutkaisia tekstailusääntöjä, vaan viestien sisältö on aitoa sekä läpinäkyvää. 9. · Puukotus tapahtui eilen illalla kello Haminan Ruotsinkylässä.

Kiinnostunut?

Puukotuksessa kuoli vuonna syntynyt nainen. Nainen oli sopinut tapaamisen entisen miehensä kanssa leikkikentälle. Tapaaminen johti riitelyyn, ja nainen lähti juoksemaan miestä karkuun. Mies sai naisen kiinni ja puukotti häntä kuolettavasti. 2.

· No, mistä oikeasti tietää, onko mies kiinnostunut? No, ei näihin asioihin voi sanoa mitään yleislinjausta kuten: jos hän räpyttää silmiään kolmesti minuutin aikana, se on varma merkki kiinnostuksesta. Not. Ihmisillä kun on tapana räpytellä silmiään jne.. Joten kaikenlaisten merkkien ja "merkkien" ylitulkintaa on syytä varoa. Voikin olla jopa piinallista yrittää selvittää milloin mies on kiinnostunut naisesta.

Miehen kiinnostuksen merkit ovat hyvin yksilöllisiä, eikä ihastumisen merkkejä ole aina helppo tulkita..