Essi online

Mitä uutisia Haapavesi?

Web · Tinderin jättisuosion imussa puhelimiin on ilmestynyt muitakin deittisovelluksia. Suomalainen Heya-sovellus on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta viime aikoina se on tullut tutummaksi esimerkiksi tv:n mainoskatkoilla. Kokeilimme Heyaa ja huomasimme pari selvää eroa Tinderiin.

Aletaanko olee? <3

1. Voit vain selailla. WebTop parhaat deittisovellukset [] + 5 tiukkaa asiaa treffisovelluksista. JAKOA. Jaa Twiittaa.

Eliittikumppanit

Nyt otetaan deittisovellukset perinpohjin haltuun. Eli, mikä on se paras deittisovellus vuonna? Vieläkö se on Tinder vai onko se muuttunut kylmän narsistiseksi kissa-hiiri -leikiksi, jossa ihmiset eivät enää edes lähde oikeille treffeille? 1. Eliittikumppani – paras treffisovellus kokeneemmille sinkuille. Eliittikumppani on ollut jo vuosien ajan yksi Suomen suosituimmista deittisivustoista ja nykyään palvelulta löytyy myös. Suosituimmat deittisovellukset 6.

Parhaat deittisovellukset listattu: Top treffisovellukset | Treffimaisteri

Eliittikumppanit on raflaavasta nimestään huolimatta suosittu deittisovellus. Se on erityisesti suosittu yli vuotiaiden korkeasti koulutettujen joukossa.. Web · Valo-deittisovellus on toimijoidensa mukaan juuri oikea paikka lähteä etsimään aitoa ja kestävää parisuhdetta. Jos sinusta olisi ihanaa löytää pidempiaikainen suhde ja päästä nauttimaan yhdessä syksyn pimenevistä illoista sekä arjen ylä- ja alamäistä, saattaa Valo olla juuri oikea paikka sinulle.

”Tosi mahtava sovellus”.